Suomen modernein raudoitusalan tuotantotehdas

Sataraudoitus Oy on raudoitusalan asiantuntija. Uuden sukupolven tuotantotehtaallamme luotetaan automaatioteknologian tarjoamiin mahdollisuuksiin. Palvelemme asiakkaita ympäri Suomen.

Ota yhteyttä

Tuotantotehtaamme sijaitsee Porin Uusiniityn teollisuusalueella, hyvät kulkuyhteydet mahdollistavan valtatie 2:n varrella. Moderni ja tilava tehtaamme koostuu 2 600 m²:n toimitiloista.

Oman tuotantomme kapasiteetti on noin 600 tn, joka tarkoittaa vuositasolla n. 24 000 tn. Tällä hetkellä tuotantomme pyörii tehokkaaksi havaitussa kahden vuoron syklissä.

Sertifioitua tuotantoa

Tuotantomme toimii SFS 1267:2008 -standardin mukaisesti ja toiminta on Inspecta Sertifiointi Oy:n sertifioimaa. Käytämme tuotannossamme ainoastaan Suomen markkinoille hyväksyttyjä teräslaatuja, joista edellytämme jokaiselta toimittajaltamme sulatustodistukset sekä toimitus- että sulatuserittäin.

Jokainen tehtaallemme saapuva materiaalierä tarkastetaan ja jokaisesta tuotantoerästämme ajetaan mallit, jotka tarkennemitataan. Kaiken toimittamamme teräksen alkuperä on jäljitettävissä.

Tehokas, automatisoitu raudoitetehdas

Tuotantomme on pitkälle automatisoitua. Automaattikonekantamme on ensisijaisesti uutta (v. 2018), mutta käytössämme on myös laadukkaasti modernisoitua vanhempaa konekantaa. Ammattikoneemme pystyvät käsittelemään teräsvahvuuksia 6–32 mm seuraavasti:

  • kelaraudoitteet 6–16 mm

  • tankoraudoitteet 6–32 mm aina 18 metrin pituuteen asti

  • Satra-Roll-mattoraudoitteet 10–32 mm 12 metrin pituuteen asti.

Tietojärjestelmät

Käytämme työn suunnittelussa, määrälaskennassa ja tuotannon ohjauksessa alan parhaimmistoon kuuluvaa Graphico-järjestelmää. Terästen määrälaskennassa ja suunnittelussa käytössämme on CAD-ohjelmisto sekä tietomalliohjelmistot. Lisäksi hyödynnämme tuotannossamme hallinnon taustaohjelmistoja ja Graphico Shipping Bar -tuotannon- ja logistiikanhallintaohjelmistoa.

Palvelut yrityksille

Panostamme ympäristöasioihin

Pidämme erittäin tärkeänä ympäristöasioiden huomioon ottamista jokaisessa tuotannon vaiheessa. Kierrätys on kenties yksinkertaisin keino vähentää ympäristön kuormitusta, ja siksi kierrätämmekin tehtaallamme täsmällisesti puu-, metalli-, pahvi-, paperi- ja polttokelpoisen jätteen. Lisäksi olemme lisänneet energiatehokkaita lämmitysmuotoja toimitilojemme lämmityksessä, ja valaistus on toteutettu kokonaan LED-tekniikalla.

Uuteen konekantaan panostaminen on myös ympäristöteko, sillä uudet koneet ovat energiatehokkaita paineilma-sähkötoimisia laitteistoja. Suunnitelmissamme on myös aurinkoenergialla toimivan varaavan akkujärjestelmän käyttöönotto tehtaallamme vuoteen 2022 mennessä.

puhelinkuvake

Sataraudoitus Oy:n moderni ja tehokas tuotantotehdas sijaitsee Porissa, mistä palvelemme asiakkaita ympäri Suomen.

Ota yhteyttä